BuffettMethode scam?

Is BuffettMethode een scam? Natuurlijk is dit een vraag die je jezelf kunt stellen als je een handelsrobot ziet die zoveel moois belooft. De cijfers liegen er niet om: 91.70 procent nauwkeurigheid, direct winst, eenvoudig te bedienen en ga zo maar door. Mooie beloftes, tenzij BuffettMethode een scam is. Dan zijn het loze beloftes. Maar hoe zit het nou? Wij geven je 4 redenen waarom wij denken dat deze handelsrobot te vertrouwen is.

1. BuffettMethode werkt met verschillende brokers

Veel handelsrobots die inderdaad een scam bleken te zijn, waren gekoppeld aan 1 broker. Je kon maar kiezen uit 1 broker (vaak ook niet de meest betrouwbare) en daar had je het mee te doen. In het geval van BuffettMethode kun je kiezen uit meerdere nationaal en internationaal hoog aangeschreven brokers met een zeer goede staat van dienst.

2. Je hebt een demo functie

Vertrouw je het niet helemaal? Gebruik dan eerst de demo functie. Zo kun je precies zien hoe de robot handeld, zonder dat het jouw echt geld kost of echt geld opleverd.

3. Je ziet zelf wat je kansen zijn

Je krijgt adviezen van BuffettMethode die, in tegenstelling tot bij veel scam software, heel transparant zijn. Waar andere software volledig automatisch handeld, geeft deze handelsrobot aan wat de slagingskans van elk advies is. Zo kun je zelf alsnog bepalen of je wel of niet handelt op basis van het advies. Je hoeft slechts alleen op de knop ‘Nu kopen’ te klikken om de transactie te plaatsen.

4. Je geeft BuffettMethode geen geld

De eerste 150 mensen in Nederland mogen de software volledig gratis uitproberen. Wees er dus snel bij want op = op. Daarna gaat de software 950,- euro kosten. Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan bij de buffettmethode.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *